Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Πολυεστιακά Γυαλιά



        
Τα πολυεστιακά γυαλιά, όπως και η λέξη το προδίδει είναι ένας φακός με πολλές εστίες. Οι πολλές εστίες μας χρειάζονται , κυρίως για εκείνους που περνούν στην ηλικία της πρεσβυωπίας (μετά τα 40 χρόνια), οι οποίοι φορούν διόρθωση για μακριά και για κοντά.

Πολυεστιακά - Απαραίτητα

Είναι η τέλεια λύση, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν χρειάζεται να ψάχνουμε τα κοντινά  ή τα μακρινά μας γυαλιά και να τα ξεχνάμε από δω και από κει. Πρέπει να σημειώσω, ότι τα γυαλιά είναι το μόνο προϊόν , το οποίο όσο το χρησιμοποιούμε δεν παθαίνει τίποτα. Το 90% της φθοράς των γυαλιών συμβαίνει όσο δεν τα φοράμε, γιατί όλο και κάποιος θα κάτσει στον καναπέ που τα αφήσαμε με το περιοδικό, ή τα βρήκε το μωρό και τα στραπατσάρισε και άλλες ατέλειωτες ιστορίες. Γι’αυτό λοιπόν χρειαζόμαστε ένα γυαλί το οποίο θα το χρησιμοποιούμε για όλες τις αποστάσεις και δεν θα βγάζουμε καθόλου. Μ’αυτόν τον τρόπο φυσικά, θα κάνουμε πιο πειθαρχημένη χρήση των γυαλιών και δεν θα «κακομαθαίνουμε» τα μάτια μας κοιτώντας τηλεόραση με την κοντινή διόρθωση γιατί δεν θυμάμαι που έβαλα τα μακρινά μου.



«Εγώ πήρα, αλλά δεν τα βολεύτηκα…»

Φυσικά,  οι περισσότεροι θα έχετε όλο και κάποιο φίλο που σας έχει αποτρέψει να κάνετε πολυεστιακά, γιατί εκείνος πήρε αλλά δεν τα βολεύτηκε, ζαλιζόταν και τελικά τα παράτησε. Βέβαια δεν τους αδικώ, γιατί εγώ προσωπικά ξέρω μέχρι και οφθαλμιάτρους να λένε κάτι τέτοιο. Η καλύτερη συμβουλή που θα είχα να σας δώσω, θα ήταν να πάτε να ρωτήσετε αυτόν που τα φτιάχνει και τα προσαρμόζει πάνω σας. Δηλ τον ο π τ ι κ ό σας.  Μετά από  χρόνια πείρας θα πρέπει να πω ότι τώρα πια δεν υπάρχουν πολλοί που δεν θα μπορούν να προσαρμοστούν με ένα πολυεστιακό γυαλί.

Πολυεστιακά γυαλιά – Εγγυημένα

Το μυστικό στην επιτυχία ενός πολυεστιακού γυαλιού, είναι η ακρίβεια στην κατασκευή και  η σωστή εφαρμογή στο πρόσωπο. Γι’ αυτό το λόγο,  οι χρήστες αυτών των γυαλιών μας προτιμούν. Εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε  100% επιτυχία στα γυαλιά σας, γιατί έχουμε την  π ε ί ρ α  και έχουμε, και την   γ ν ώ σ η.  Τώρα που οι εποχές είναι δύσκολες, μην πειραματίζεστε,
                                               πηγαίνετε  στα σ ί γ ο υ ρ α.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε, δεν χρειάζεται να είστε μέλη...