Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Vintage



           Εγκαινιάζουμε στο κατάστημά μας αλλά και στο blog, μια καινούρια συλλογή γυαλιών Vintage. Τις επόμενες μέρες, θα ολοκληρώσουμε μια καταπληκτική παρουσίαση από την συλλογή μας με όλα τα συλλεκτικά μοντέλα γυαλιών που που κατά καιρούς έχουμε αποκτήσει από κορυφαίους κατασκευαστές και οίκους μόδας όπως  Cazal, Valentino, Gianni Versace, Terry Brogan κλπ. 
           Έχοντας λοιπόν καταφέρει, το επάγγελμά μας να το κάνουμε και χόμπι, έχουμε κάνει μια συλλογή γυαλιών τα οποία είναι και έργα τέχνης. Έτσι, χαρακτηρίζουν τον κάθε καλλιτέχνη που τα σχεδίασε, αλλά αντικατοπτρίζουν και το πνεύμα της εποχή που σχεδιάστηκαν. 'Οπως καταλαβαίνεται δεν τα αντιμετωπίζουμε σαν κοινά αξεσουάρ που πρέπει να είναι της μόδας για να τα φορέσεις. Είναι έργα τέχνης και μέρος της ιστορίας των οπτικών ειδών αλλά και της ιστορίας της Μόδας.
       



        Κορυφαίο μοντέλο της συλλογής μας είναι το Moschino By Persol  Mod 253 που μπορείτε να το δείτε στην πρώτη φωτογραφία. Πρωτοπαρουσιάστηκε την δεκαετία του '80 και σχεδιάστηκε από τον Franco Moschino (1950-1994) σε συνεργασία με την Persol (Giuseppe Ratti). Αυτή η συνεργασία, είχε σαν αποτέλεσμα να βγουν αρκετά ενδιαφέροντα μοντέλα που χαρακτηρίζονταν από την υπερβολή αλλά και την κομψότητα που ήταν το μότο της εποχής, και κυρίως της ποιότητα του φακού που ο Giuseppe Ratti είχε επιβάλει με την Persol.

        Τελευταία, το μοντέλο αυτό αναβίωσε, παρουσιάζοντας το η Lady Gaga σε μία συνέντευξή της   στο περιοδικό Bild.
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε, δεν χρειάζεται να είστε μέλη...